۱۳۹۰ آذر ۲۶, شنبه

فرزاد اسلامی و اسماعیل سلمان پور به ترتیب به ٣ و ١ سال حبس تعزیری محکوم شدند

فرزاد اسلامی و اسماعیل سلمان پور دو فعال سابق دانشجویی دانشگاه های آزاد و پلی تکنیک، که آذرماه سال گذشته بازداشت شده بودند، به ترتیب به  ٣ و ١ سال حبس تعزیری محکوم شدند.
به گزارش دانشجونیوز، سیزدهم آذرماه سال گذشته نیروهای گشت بسیج دو فعال سابق دانشجویی با نام فرزاد اسلامی و اسماعیل سلمان پور را بازداشت کردند. اسماعیل سلمان پور پس از ٢ هفته و فرزاد اسلامی پس از ٤٠ روز تحمل حبس انفرادی در سلول های بند ٢-الف سپاه با قید وثیقه آزاد شدند.
دادگاه این دو نفر تابستان امسال در شعبه ٢٨ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی مقیسه برگزار شد. طی حکم صادره از سوی قاضی مقیسه، فرزاد اسلامی به دو سال حبس تعزیری محکوم شده، که یک سال آن به اتهام تبلیغ علیه نظام و یک سال آن به اتهام توهین به رهبری می باشد. با احتساب اجرا شدن حکم یک سال حبس تعلیقی این دانشجوی حقوق دانشگاه آزاد تهران مرکز، محکومیت وی به ٣ سال افزایش خواهد یافت. اسماعیل سلمان پور نیز به اتهام فعالیت تبلیغی علیه نظام به یک سال حبس تعزیری محکوم شده است.
سوابق این دو فعال دانشجویی
فرزاد اسلامی دانشجوی رشته ی حقوق دانشگاه آزاد تهران مرکز و دبیر سابق کانون دانشجویان مسلمان این دانشگاه، در مدت تحصیل خود تاکنون به ٣ ترم محرومیت از تحصیل و ٣ ترم تبعید به دانشگاه های آزاد خارج از تهران محکوم شده است.
وی بار نخست در ١٣ آبان ٨٨ توسط مأموران وزارت اطلاعات بازداشت و پس از گذراندن ١۵ روز انفرادی در بند ٢٤٠ زندان اوین، آزاد شد. در بهار ٨٩، شعبه ی ١۵ دادگاه انقلاب وی را در خصوص این پرونده که مربوط به فعالیت های دانشجویی وی در دانشگاه آزاد در اعتراض به تقلب گسترده در انتخابات سال ٨٨ بود، به یک سال حبس تعلیقی محکوم کرد. وی بار دیگر در ١٣ آذر ٨٩ به همراه اسماعیل سلمان پور بازداشت شد و این بار در زمان بازجویی در بند ٢-الف تحت شکنجه های جسمی و روحی شدید برای اعترافات بی اساس مانند دریافت پول از سفارتخانه های خارجی قرار گرفت، اتهامی که به علت فقدان هر گونه مدرکی حتی درمتن کیفرخواست دادگاه وی هم قرار نگرفت.
اسماعیل سلمان پور عضو اسبق شورای مرکزی و شورای عمومی انجمن اسلامی دانشگاه امیرکبیر، در طی دوران تحصیل خود در دانشگاه امیرکبیر به دلیل فعالیت در انجمن اسلامی این دانشگاه جمعاً به مدت ٤ ترم از تحصیل محروم شد و سپس با دستور مستقیم علیرضا رهایی رئیس انتصابی دانشگاه به بهانه اتمام سنوات تحصیلی از دانشگاه اخراج شد. وی اولین بار در بهمن ماه ٨٧ به همراه سه دانشجوی دیگر پلی تکنیک بازداشت شد و طی پروژه امنیتی وزارت اطلاعات علیه انجمن اسلامی دانشگاه امیرکبیر در اواخر سال ٨٧ و اوائل ٨٨ ، به همراه نه  فعال دانشجویی دیگر حدود سه ماه را در سلولهای انفرادی بند های ٢٤٠  و ٢٠٩ تحت فشارهای گوناگون جسمی و روحی گذراند و سرانجام با وثیقه ٢٠٠ میلیونی آزاد شد. بار دیگر در آستانه ١٦ آذر سال ٨٩ توسط نیروهای سپاه بازداشت شد و پس از دو هفته حبس انفرادی به قید وثیقه آزاد شد.
ایرادات فراوان در مستندات دادگاه
اکثر مستندات قاضی مقیسه (بر اساس گزارش مأموران اطلاعات سپاه) برای متهم نمودن فرزاد اسلامی به توهین به رهبری و تبلیغ علیه نظام، مطالب صفحه ی فیسبوک این فعال دانشجویی بوده است. قاضی با توجه به مطالب به اشتراک گذاشته شده در صفحه فیس بوک، این اتهامات را در حالی به وی وارد کرده است که بسیاری از موارد مورد استناد، مطالبی بوده که دیگران در صفحه ی وی به اشتراک گذاشته بودند. قاضی مقیسه که اطلاع درستی از نحوه فعالیت در فیس بوک نداشته، در جلسه دادگاه از این شبکه اجتماعی با عنوان "کتاب" یاد کرده است. دیگر مستند این حکم نیز فرستادن مقاله ای از اکبر گنجی، و مقاله ای حاوی مستندات تقلب در انتخابات از طریق ایمیل برای "یک نفر" از دوستان توسط فرزاد اسلامی است که این عمل مصداق انتشار مطالب ضد نظام تشخیص داده شده است.



هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر